Jopas jotakin, olen malttanu olla kirjottamatta tänne kuuttasataa kirjotusta päivän ajalta. Osasyynä on toissaöinen valvomisoperaatio ja muutenkin huonot unenlahjat lähes koko viime viikon ajalta.

Hirmuisen nuutunu ja vetämätön olo ollu koko päivän, huolimatta parinkymmenen minuutin energiapuuskasta, minkä seurauksena vein allaskaapista loputkin pahvit ja tölkit keräykseen (samperi etten muistanu ottaa kuvaa kui täynnä se oli, oli muuten aika brutaali näky) sekä lainasin siskolle ja sen avolle parit muuttolaatikot. En kyllä kantanu niitä.

Ukko soitti kuuen jälestä että Suomi näkyy jo! Jos tuo sen Eestin reissu ois kestäny päivänkään pitempään, niin oisin varmaan totaalihajoillu, enkä vaan unohtanu nukkua :D

Kaiken makoilun keskellä pyydystettiin Oskarin kanssa amppari! Miusta se oli hyvin pelottavaa, mutta Oskari oli ihan täpinöissään. Ei ampparit kuulu sisätiloihin, huih! Ötököitä kohdatessa varmaan tää miun tyttömäinen puoli just tuleekin ilmi :D Taiii vähän ku miun piti tänään kattoo National Treasuren kakkososa, nii aloinkin kahtomaan Irtiottoja vaikka en pidä Katie Holmesista paljoakaan.. En varsinkaan Thank you for Smokingissa. Se oli tosi huono rooli sille. Vähän niinku Sooloilua -leffan rooli Minttu Mustakalliolle. Ennen sitä roolia aattelin, et mielenkiintonen tyyppi, mut sen jälkeen kun näin Sooloilua -leffan, tulee sen joka roolista mieleen vaan, et vittu mikä ämmä. Anteeks kovasti, mutta jotenkin (ja varsinkin kun vertaa Sooloilua- kirjaan) niin se on paaaaljon kauheempi ämmä kyllä leffassa mitä siinä kirjassa se ois ollu. Mut siis täähän tarkottaa vaan sitä että Minttu Mustakallio onnistu roolissaan tosi hyvin, kun sai aikaan tämmösiä tunteita?  Tulipa muuten hieno aasinsilta..

Minttu Mustakalliosta siirrän aiheen uuteen Bilar -mainokseen.. En tajua miks ihmeessä siinä mainoksessa se pyörtyvä auto sanoo "Voi vittu mä en kestä"? Siis kyllä. Niin se siinä sano, vaikka piippaus onkin. Kaikki sen tajuaa. Tuskin on Suomessa olemassakaan semmosta ihmistä kuka ei oo kuullu sitä sanaa. Sit sitä mainosta näytetään päivät pitkät. On v-sanan ihmetysmerkitykselle on monta synonyymiä. Eikö olis vähän jotain ilosempaa voinu käyttää? Vaikkapa hitto tai apua tai jotain (en oo kyllä ihan varma siitä onko apua mitenkään ilosempi sana :D).
Bilarista muuten.. En mitenkään vihaa niitä karkkeja vaan oikeestaan jopa pidän niistä, vaikka kerran ostin vanhaks menneen pussillisen (en tarkotuksella) ja maha meni semmoseen solmuun että uhhuh.. Järkyttää vaan toi mainos, kun pittää melkein Oskarin korvat juosta peittämään.

Ilmoitan, että pidän Olli Jalosesta jo nyt, vaikka oonkin lukenu hänen tuotantoo vasta Poikakirjan verran sekä ilmoitan myös, että tarviin uuden kirjahyllyn ja haluan nimenomaan tätä http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80208652/. Ai mikskö?
Koska meiän kirjahylly näyttää just nyt tältä...


....sekä nuo molemmat kaapit sen luona on aiiivan totaalitäynnä leffoja, joten tarviin lisää tilaa uusille!

Tekis mieli siivota tuo kirjahyllyn alin taso, mut sitten kissa tekee siitä olinpaikkansa ja nuo muut jutut menee.. ei mihinkään tai roskiin ja sitä en halua, koska noi boksit on muistoja täynnä.

Nyt lopettelen höpötykset tältä päivältä ja oottelen että josko ukko tois mukanaan jotain Hello Kitty aiheista. :)