En oo kirjottanu muutamaan kuukauteen, mut eipähän tätä oo paljoo luettukaan :D Silti taas aloitan:

Meillä on koira. Ollut jo kaksi viikkoa. Välillä on ollut ihanaa ja välillä ihan kamalaa, koska oma itseluottamus ei ole parhaimmillaan ja tuntuu että kaikki näkee kilometrien päähän, että olen uusi koiran omistaja. Meiän pikkuinen Karpo on nyt 10vk ja kovasti odotan jo pääsyä sen kanssa pentukurssille harjottelemaan :) Kävin tänään katsomassa kerhon harjotuksia, kun kaveri oli siellä koiransa kanssa. Imin kaiken mahdollisen tiedon itseeni ja aloin heti kotona harjottelemaan uusia juttuja Karpon päänmenoksi. Povitaskun tupakka-askin paikka vaihtui koiran herkkunapsuihin ja talutin vaihtui oikeasta kädestä vasempaan. Saatiin jopa muutaman kymmenen metrin juoksuspurttikin otettua! Alkaa jo tulla enemmän uskoa tuota koiraa kohtaan, että kyllähän tää oppii, kun sain itellenikin asenteen kohilleen. Harmittaa vaan, että työ- ja/tai koulupäivän ajan ukko on Karpon kanssa ja mie en :D Pitäis saada vielä päiväruutinit kunnolla kohilleen, että jaksais koulun jälkeen jotain muutakin kun töllöttää telkkaria ja olla että voi ei taas pitää.. No TOTTAKAI pitää, nyt tuli ihan kunnon herätys koettua. Pysyy itekkin kunnossa kun tuon koiran kansa juoksentelee pihalla.

Mites Oskarin laita? Nii... Alussa Oskaria vähän pelotti tuo uus tulokas, mutta nyt pikkuhiljaa on alkanu Karpon hyväksymään, eikä enää "kerjää verta nenästään" niin usein. Eikä tarvii itte olla kokoajan sihisemässä ja huutamassa ja erottamassa noita kahta toisistaan. Kyräilijöistä kavereiksi.. pikkuhiljaa! Odotettua paremmin on kyllä silti menny kokoajan :)

Kesä on ohi, kesätyöt on loppu ja viimeviikolla starttas viiminen vuos lähihoitajaopintoja. En vois olla enemmän innoissani, kun vihdoin miusta "tulee jotain"! Pitää pikkuhiljaa alottaa täydellisen valmistujaismekon metsästys ;D Laihduin muuten 2½kk kesätöiden aikana yhteensä 12kg! Nyt vaan sormet ristiin ja toivomaan että kilot pysyy poissa (ja muutama vielä lähtis).

Elokuvia tullu hommattua kansa muutama lisää mm. Blu-Rayna Step Up 3D, Casino Royale, Saw V ainakin, DVDnä koko Lost tuotanto, koko Oz tuotanto, Sean Connery 3DVD boxi... Eli ollut hyvin elokuvarikas kesä :)

Oskarilla ajovalot päällä:



Karpo ketarat levällään:



Hyviä koulujen/töiden alkuja ja lomien loppuja!

- Strobo kuittaa