Miusta tuntuu että kirjotan tänne blogiin ihan epäblogimaisesti monet kerrat päivässä parin tunnin sykleissä. Tuntuu vaan siltä että pitää kirjottaa.

On tosissaan valvottu yö takana, mut olinpahan  kerrankin ajoissa (tai yleensäkin hereillä ja kotona) kahtomassa lastenohjelmia. Ei enää väsytäkään niin paljoa, kun on tankattu jakso Muumilaakson tarinoita, Kivisiä ja Sorasia ja Pokémonia sekä katoin jotain uutta lastenohjelmaa joka oli joku Ashe tai Asha tai jotain.. Paljastu ihan mielenkiintoseks ohjelmaks vaikka onkin tuommosta digitaalista vahaukkohömpötystä. Oi kun mie kaipaan vanhaa kunnon Pat&Mat -meininkiä. Ei puhetta - pelkkää suoraa sekasortoa.

Veresteteenpä vähän nystyröitä, että keitä olivatkaan Pat ja Mat:
http://www.youtube.com/watch?v=DqL1QF1NMwo

Alkaa olla ihan kunnon yliväsymys jo, kun alan piristymään. Harmi vaan että en uskalla lähteä täältä Possuluukusta mihinkään vaan möllötän sohvalla ja mietin uskallanko ruveta edes siivoomaan.

Rakentelin viimeyönä blogipohjaa, mutta en jostain syystä saanu aikaan suomenkielisillä ohjeillakaan yhtään mitään ja hömppäuunona sitten muokkailin blogikuvatsysteekkiä, eikä siitäkään oikein tullu mitään. En siis kehtaa sitä edes esitellä.

Tässä on muuten tällä hetkellä paras kuva meidän perheestä. Huomaa kissa kuvan vasemmassa reunassa. :D



Oskarista löytyy myös tällainen kuva :))



Jos tässä pikkuhiljaa sais päivän käyntiin.. Kunhan riittää ymmärrys, että nyt on lauantai ja huomenna sunnuntaina on helluntai. Käytin turhaa energiaa itkupotkuraivareihin, kunnes lopulta kävelin lähikauppaan.