Pakko hehkuttaa, että tänään on ollu ihan übermukava päivä! Koulussa ensimmäiset kolme tuntia oli Työntekijänä sairaanhoito- ja huolenpitotyössä -kurssia, jossa käydään myös hoivapuolen yrittäjyysasioita.. Jotenkin vaan keskustelu tunneilla keskitty lähinnä ampiaisen väistelyyn ja opettajan selostuksiin, kuinka hää on ensimmäistä tuntia pitäessään esittelyn aikana heittäny paidan pois, kun oli menny ampiainen paidankauluksesta sisälle. Oli saanu taputukset luokalta :D Mut kyl myö ihan oikeistakin asioista saatiin keskustelua syntymään lopulta. Viimiset neljä tuntia oli Toimintakyvyn edistäminen hoitotyössä -kurssia, joka koostu lähinnä luennosta, mut saatiin lopussa jopa päättää ryhmät ryhmätyötä varten ja arvottiin sit ryhmille aiheet. Oon ihan innoissani, kun saatiin meiän ryhmälle Alzheimer aiheeks, koska muistisairaudet on niin monimuotosia, salakavalia ja muutenkin mielenkiintosia.

Koulun jälkeen pyöräilin kotiin ja lähin kävelemään Tantsaa vastaan, että lähettiin porukoitten kyydillä käväseen Mustissa ja Mirrissä pienillä ostoksilla, sekä mie viel myöhemmin Suomalaisessa kirjakaupassa. Mukaan rävähti muutama lehtiteline, Hello Kitty -kalenteri, välilehtiä kansioon ja Suomi-Ruotsi sanakirja, koiran kielen muotonen purulelu, narupallo, pururengas ja possunkorvia. Meni muutama oiro. Onneks ei kuitenkaan kankkulan kaivoon.

Pitkäksi aikaa en kerenny kuitenkaan kotiutua, kun oli mahollisuus lähteä seurailemaan renkaiden vaihtoa (jossa muuten renkaat sai luovutusvoiton) ja Karpo pääs muutamaks tiimaks leikkimään Jyken ja Jekun kanssa aitaukseen. Harmi vaan, että tää meiän koiraaja on päättymätön energialataus. Mut saipahan purkaa energiaa ihan sydämensä kyllyydestä. Käytiin nopeesti myös anoppilassa pyörähtämässä. Pakko viel hehkuttaa, et just tultiin iltalenkiltä ja Karpo EI tehnyt pihaan jätöksiä, vaan pihan ulkopuolelle tienreunaan! JEES, VIHDOIN EDISTYSTÄ! Näin kun vaan jatkuiskin, niin ei tarvii pelätä, että tulis keneltäkkään naapuriltakaan sanomista ku koira tekköö pihhaan (vaikka kaikki pois korjataankin). Eilisiltana yks nainen pyöri naapurirapussa useemman ajan ja näytti ihan siltä et ois keränny rohkeutta tulla sanomaan, et jumatsuikkiin siit pihasta sen rakin kaa. Mut ei se tullu. Nössö. :) Pääasia kuitenkin vaan, että Karpo oppii pois tuosta pihasta, ni säästytään kaikki päänsäryltä sen spaaderon hajun takia. Pitäkee tyypit peukkuja!

Mut nyt on rauhottumisen paikka. Huomenna on uus päivä :)

- Strobo kuittaa